Союз Коммунистов Приднепровья
Суббота, 20.04.2024, 10:40
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1434
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Баннеры

Коммунист-революционер Украины

Днепропетровская организация Союз коммунаров

Главная » 2012 » Октябрь » 4 » МИ ЛЮДИ ЧИ СКОТ?
14:48
МИ ЛЮДИ ЧИ СКОТ?
   ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО КЕРІВНИКІВ ДЕРЖАВИ
 
ШАНОВНІ ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕМЄР- МІНІСТР, ГОЛОВО ВЕРХОВНОЇ РАДИ!
 
  Завдячуючи Вашій мудрій політиці, ми, жителі сіл, СМТ, та містечок від станції П’ятихатки до міста Дніпропетровська, практично не маємо роботи. В деяких з цих населених пунктів за радянських часів працювали невеликі заводи, фабрики та інші підприємства. На превеликий жаль, все це зникло з приходом Ваших «ефективних господарників». Зупинені підприємства, закриті установи розігнані колгоспи та радгоспи. Тисячі громадян залишились без засобів існування.
  Не знаю, чи цікавився хто-небудь з вас: чим і як живуть ці люди. Де вони знаходять кошти, щоб оплатити комунальні послуги, вдягнути дітей до школи, заплатити за лікування, та врешті решт прохарчуватись!?
  Але це нехай буде на вашій совісті. Я сьогодні звертаюсь до вас від імені тих майже тисячі громадян, котрі проживають поряд із залізницею, і яким «пощастило» знайти, далеко не з кращих, але ж роботу в обласному центрі, в Дніпропетровську. Правда, доводиться вставати кому о третій, кому о четвертій, кому о п’ятій годині ночі, щоб потрапити на електричку. Те що люди постійно не досипають, перевтомлюються, порушують біологічний ритм організму, проїзд влітає в копієчку, на це все вони вимушені не звертати увагу, погоджуватись і терпіти. Страшніша біда в тім, що і за таких умов людей намагаються лишити роботи.
   Справа в тому, що електропоїзди керівництво УКРЗАЛІЗНИЦІ вважає не транспортом для перевезення пасажирів а, в кращому випадку, транспортом для перевезення тварин. Бо як можна зрозуміти те, що при русі перевагу надають пасажирським далекого слідування та вантажним поїздам. Електропоїзди з тисячею пасажирів, які поспішають на роботу (котрою всі, ой як! цінують!), хто в лікарню, а хто по нагальних справах, весь час відсторонюють, надаючи першочерговий проїзд вантажним …. Через це нерідко електропоїзд П’ятихатки – Дніпропетровськ приходить на станцію Дніпропетровськ замість 7 годин 33хв., о 7 г. 45 хв. А то і у вісім годин чи навіть пізніше. А ще на трамваї, чи маршрутці треба дістатись до місця роботи. Скарги залізничникам результатів не дають. Всі чиновники грають в «колобка».
  І ще. Не знаю, чия ідея була залишити своїх співвітчизників з міста Крюкова без роботи, зате добре оплатити закордонних робітників при купівлі сумнозвісних електропоїздів «Хюндай». Що, керівництво Укрзалізниці не знало, що цей поїзд не адаптований для наших колій, що тролеї не підходять до пантографів цього поїзда? Як могло статись, що викинули мабуть не один мільйон людських грошей на придбання цього «чуда техніки», а, тепер ще треба викинути мабуть утричі більше на підгонку ЗАЛІЗНИЦІ під ПОЇЗД!!!.
   В яку ж це копійку влітає державі? І хто за це відповість?
  Тому знову на дільниці П’ятихатки – Дніпропетровськ, Дніпропетровськ – Кривий Ріг бозна-що коїться. Знову пасажири електропоїздів цих маршрутів крайні. Знову пасажирські та вантажні поїзди йдуть-- а електропоїздам «ВІДМІНЕНО». 
   Особливо страждають пасажири, котрі працюють подобово. Відпрацювала людина добу, поспішає попасти додому, відіспатись. А, зась! Ранкові електропоїзди відмінено! Це з якого дива?! А хто в лікарню чи з лікарні? Хто в справах? Маршруток та автобусів не вистачає, а в деяких населених пунктах вони взагалі відсутні. Та ще й ціна проїзду не кожному під силу, бо відстані в межах ста й більше кілометрів, та плюс кліматичні умови….
  От і виходить, що в пасажирських поїздах їдуть ЛЮДИ а в електричках СКОТ
  МОЖЛИВО, шановні керівники держави, ви підкажете високим чинам з УКРЗАЛІЗНИЦІ, що так поводитись з людьми, які вас кормлять, створюють для вас всі блага НЕ ГОДИТЬСЯ?...
 
З повагою, В. Листопад, станція Верховцево
Просмотров: 480 | Добавил: Red-Star | Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Copyright MyCorp © 2024 Создать бесплатный сайт с uCoz